Pixmoor toimittaa kuvausratkaisut erilaisiin tarpeisiin


Tuotteesta korkealaatuiset 3D ja still -kuvat nopeaan tahtiin yhdellä napin painalluksella. 

Laadukkaat tuotekuvat parantavat asiakaskokemusta ja lisäävät myyntiä

 

Ota yhteyttä

 

 


 

Auto 3D/360 ExpressStudio

 

Jokainen käytetty ajoneuvo on yksilö. Korkealaatuisesta 3D kuvasta asiakas saa ajoneuvosta ja sen kunnosta tarkan ja totuudenmukaisen käsityksen jo verkkokaupassa tapahtuvan tarkastelun perusteella. Halutun ajoneuvon löytäminen on helpompaa ja kaupan toteutuminen todennäköisempää. Koska jokainen ajoneuvoyksilö täytyy kuvata erikseen, kuvattavaa kertyy väistämättä paljon. Tästä syystä Pixmoorin järjestelmäkehityksessä on annettu runsaasti painoarvoa automatiikalle, prosessin sujuvuudelle ja virheiden välttämiselle. Henkilöauton kuvaukseen mitoitetun laitteen tilantarve on n. 600x800x400 cm. Laite toimitetaan käyttövalmiiksi asennettuna.

 

Henkilöauton kuvaukseen mitoitetun laitteen tilantarve on n. 600x800x400 cm. Laite toimitetaan käyttövalmiiksi asennettuna.


Avainsanat

Autojen valokuvaus Autojen 3D valokuvaus Autojen 360 valokuvaus Autojen automaattinen valokuvaus Autokauppa

 

 

 

 

 

 


 

ExpressStudio 3D/Still - Markkinoiden tehokkain tuotekuvaus­automaatti

 

Postitse toimitettavien tuotteiden kokoluokkaan tarkoitettu laitteemme tuottaa maksimissaan 75cm kokoisesta tuotteesta korkealaatuiset mukaiset 3D ja still -kuvat nopeaan tahtiin yhdellä napin painalluksella.

Laitteessa on viisi järjestelmäkameraa, pyörivä alusta, kattava tasainen valaisu ja integroitu tietokone sekä tukeva jalusta. Laite sisältää kaiken tarvittavan kuvauksen aloittamiseen – vaikka heti!

Laitteella on mahdollista tuottaa GS1 standardin mukaiset kuvakulmat ja tiedostonimet

 

Mikäli tuotteista tarvitaan etupäässä vain still-kuvia, suosittelemme ExpressStudio Still -laitetta, joka tuottaa julkaisuvalmiit kuvat jopa 60-70 tuotteesta tunnissa! Laitteessa on kolme järjestelmäkameraa, kattava tasainen valaisu ja integroitu tietokone sekä tukeva jalusta. Laite on virtajohdon ja nettikaapelin kytkemistä vaille valmis käyttöön otettavaksi.

116*92*79cm (L*K*S), max 60cm tuotteille.

150*130*115cm (L*K*S), max 100cm tuotteille.


Avainsanat

Pienien tuotteiden valokuvaus Pienien tuotteiden 3D valokuvaus Pienien tuotteiden 360 valokuvaus Pienien tuotteiden automaattinen valokuvaus Verkkokauppa

 

 


 

ExpressStudio 360 Bike - Isompien tuotteiden tuotekuvaus­automaatti

 

Kun tuote on suurehko, mutta kevyt ja siitä halutaan yhden kameran 360 kuva, mallistostamme löytyy edullinen ratkaisu. ExpressStudio Bike on kehitetty erityisesti polkupyörien kuvaamiseeen mutta toki sillä voi kuvata kaikkea muutakin jonka pystyy ripustamaan siimoilla pyörityslaitteeseen.


Valikoimastamme löytyy ratkaisuja myös suurempien tuotteiden kuten polkupyörien 360 ja still -kuvaamiseen. Asiakkaan omiin tiloihin rakennettu automaattinen kuvausjärjestelmä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Paikallinen automatisoitu tuotekuvaaminen tuo kilpailuetua ja tehostaa varaston kiertoa.


Avainsanat

Isojen tuotteiden valokuvaus Isojen tuotteiden automaattinen valokuvaus Verkkokauppa Still kuvaus

 

 


 

ExpressStudio Packshot table - Markkinoiden tehokkain still kuvausautomaatti

 

Tasokuvauslaite soveltuu etenkin vaatteiden nopeatempoiseen kuvaamiseen. Tuote asetetaan tasolle ja painetaan nappia – järjestelmämme hoitaa loput. Tasolla voi kuvata vaatteiden lisäksi muitakin tuotteita aina 95cm x 110cm kokoluokkaan asti. Laite voidaan myös asentaa pystyyn, jolloin vaatteiden kuvaus onnistuu myös henkarissa tai valokuvaustorson yllä. Laitteesta on helposti tehtävissä myös kookkaampi versio.

Laitteen koko on 135*220*150cm (L*K*S).

Laitteen mukana toimitetaan jalusta.

 


Avainsanat

Pienien tuotteiden still valokuvaus Pienien tuotteiden automaattinen valokuvaus Verkkokauppa Still kuvaus Katalogikuvaus

 

 


 

Miksi Pixmoor?

 

  • - Lisää myyntiä hyvillä ja laadukkailla tuotekuvilla
  • - Helpota työtä nopealla ja automatisoidulla kuvausprosessilla
  • - Kustannustehokas leasing alk. 399€/kk

Jätä yhteydenottopyyntö

 


 

Pixmoor
Inkereentie 566, 24280 Salo, Finland
Puh: +358 45 631 3045
info@pixmoor.com